微信图片_20201125094155.png

Agenda

Home / Conference / Agenda

2023 STRATEGIC SUMMIT AGENDA

Oct 31 Morning:HCMC Wind Market Overview

9: 30 - 9: 35 (05mins)

Opening Remarks by Chairman

9:35 – 10:25 (50mins)

[ASEAN Roundtable] Wind Energy Outlook for ASEAN: Indonesia/ Thailand /Philippines

Coffee Break (30mins)

10:55 – 11:20 (25 mins)

[Keynote] Available to Silver Sponsor

11:20 – 12:10 (50 mins)

[Panel] Building on European Experience to Make Offshore Wind a Vietnamese Success Story

  • Assessment of Offshore wind potentials 

  • Whole-life cycle management for offshore wind projects 

Oct 31 Afternoon

14:00 – 14:50 (50 mins)

[Panel] Facilitating the Financing and Investment of Wind Projects in Vietnam

  • Mitigating risks with legal uncertainties 

  • Unlocking International Support and Recommendations on Mechanisms 

  • Developing innovative debt financing structures

Coffee Break (30 mins)

15:20 – 16:10 (50 mins)

[Panel] Mapping O&M Strategies for Vietnam's Wind Farms

  • O&M study of offshore wind plants in the region

  • Reducing costs and improving availability

  • How innovative technologies could optimize LCOE

Closing Remarks by Chairman